Kundomdömen

 

Jag gör mitt bästa för att du som tränar med mig ska känna dig sedd och hörd och samtidigt få goda resultat.


Här nedan kan du läsa vad några av mina klienter tycker om träningen med mig.

Carolina Welin Ohlsson

Jag har tränat regelbundet med Jenny i flera år. Så tacksam då jag orkar så mycket mer i vardagen. 

Eftersom jag arbetar med människor är den långsiktiga uthålligheten så viktig. Att krafterna räcker.

 

Jag uppskattar variationerna, träningen är aldrig tråkig. Jenny ser vad jag behöver och var jag befinner mig.

 

Förra året skadade jag benet, både knä och höft. Benet vek sig och jag förlorade rörlighet och möjlighet till vissa rörelser. Med Jennys tålamod, träning och vägledning kan jag springa igen. Det är helt fantastiskt. Tacksam bortom ord! Jag hade givit upp på egen hand men nu, 15 månader senare, är benet stabilt.

 

Jenny har en unik förmåga att kombinera kunskap och erfarenhet med varmt hjärta och skarp blick. Alltid glad och peppande.

 

Jag älskar inte gym, men jag älskar att träna utomhus med Jenny!

Birgit Lundquist

Jennys träning har betytt mycket för mig. Jag känner att den är helt anpassad för mig!


Våra pt-pass i utegymmet har lärt mig mycket, för jag inser att man behöver en introduktion för att kunna göra ett genomtänkt och bra pass.

 

Trots att jag grupptränat och gått på gym hela mitt vuxna liv behövdes en introduktion till utegymmet, som innehåller betydligt mer än dom redskap man ser. Träningen där är att, förutom redskapen, lära sig att använda sin egen kropp som träningsredskap och inte glömma uppvärmning och stretching, allt i frisk luft.

Pär Lundblad

Det är svårt att säga vad som är det bästa med att träna med Jenny, det är så många saker. De PT jag tränat med tidigare har haft en uppsättning övningar som de rullar varje pass. Detta oftast, men inte alltid, i samma ordning.

 

Hos Jenny känns det dock som att det varje gång finns en tanke om nya övningar, även för att träna samma delar av kroppen, vilket gör varje pass roligt och energigivande.

 

Då mina pass för vissa delar av kroppen kan betecknas mer som rehab är jag också väldigt glad över Jennys intresse för, och medvetenhet om, vilka övningar som fungerar bra och mindre bra.

 

Helt enkelt 5 🌟

Anette Brolin Berg

Jag tränande ett år med Jenny under pandeminåret då jag jobbade hemifrån. Hade gärna fortsatt men lite svårt att få ihop träningstider som funkar då jag nu bara kan kvällstid.

 

Jenny tar sig tid att lära känna den person hon skall träna och lägger upp träningen på en perfekt nivå med push och uppmuntran. Hon kommer alltid väl förberedd med härlig energi på helt rätt nivå som gör att man känner sig oerhört tillfredsställd både i kropp och själ efter ett pass med henne.

 

Kan varmt rekommendera Jenny och hon är en puzzelbit i mitt liv som jag saknar.

Emy Welin

Att träna med Jenny har varit en ögonöppnare, både fysiskt och mentalt: Jag har tidigare tänkt att styrketräning inte är något för mig, men tack vare Jenny har jag förstått att styrketräning inte behöver ske på gymmet bland svåra maskiner. Det går lika bra utomhus! Och det är kul!


Jenny har skickligt anpassat träningen så den passar mig och på bara några månader har jag blivit betydligt starkare.


Tusen tack!